Over ons

Het bieden van informatie en tips is hetgeen waarvoor kozijnen-feitjes.nl is opgericht. Naast de informatie die wij graag aanbieden, helpen wij u ook bij het vinden van een geschikte kozijnen leverancier. Door middel van een gratis vergelijking maken wij het zeer eenvoudig om een kunststof kozijn leverancier in uw regio te vinden.

Kozijnen-feitjes.nl is onderdeel van LeadFactor. Vanuit LeadFactor is er een netwerk met informatie websites ontstaan. Voor diverse vakmannen en diensten hebben wij een deze sites opgezet. Op zoek naar meer informatie over onderstaande branches, neem gerust een kijkje op onze overige feitjes websites:

Hovenier
Schilder

OfferteAdviseur

Voor de vergelijkingsservice maken wij gebruik van OfferteAdviseur. OfferteAdviseur maakt voor allerlei branches mogelijk om een vakman in uw regio te vergelijken. Het ultieme doel is om de consument met een vakman in contact te brengen en een geschikte vakman vinden voor iedere klus!

Voor bedrijven

Wilt u als bedrijf onderdeel uitmaken van de aangeboden vergelijkingsservice? Meldt u direct aan en neem deel aan ons landelijk netwerk van bedrijven.