Bespaar tot 30%  

Kozijnen uit Duitsland

Degelijke kozijnen uit Duitsland

Leveranciers van kozijnen zijn er in overvloed. Veel leveranciers uit het buitenland hebben dealers in Nederland, dus u hoeft niet per se kozijnen van Nederlandse makelij aan te schaffen. Kozijnen uit Duitsland staan bekend om hun degelijkheid en hoge kwaliteit. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun kozijnen bij een Duitse leverancier af te nemen. Vrij logisch, want kunststof kozijnen zijn in de jaren ’50 in Duitsland ontwikkeld. Wanneer u besluit om uw kunststof kozijnen uit Duitsland te halen, wilt u natuurlijk wel weten welke leveranciers de beste kozijnen uit Duitsland leveren.

Duitse degelijkheid bij Schuco

Dit merk levert hoofdzakelijk kunststof kozijnen. Schuco is al sinds jaar en dag het meest verkochte merk kozijnen uit Duitsland. Schuco staat vooral bekend om haar stevige profielen en uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, zeker ten opzichte van andere Duitse merken. Ook kenmerkend is het zogenaamde glaslatje in het populairste kozijnprofiel CT70 Corona Accent. Dit maakt dat het kunststof kozijn zeer dicht bij het uiterlijk van een houten kozijn komt. Op hun eigen website kunt u persoonlijke vragen stellen en de dichtstbijzijnde dealer vinden.

Duurzame keuzes bij Rehau

Rehau is een van de grootste Duitse merken. Niet alleen leveren zij kunststof kozijnen, ook zijn zij actief in het huishoudelijke, het industriële en het bouwsegment. Wat kunststof kozijnen betreft, hebben zij drie verschillende lijnen:

  • Rehau Geneo kunststof kozijnen: dit is de meest isolerende lijn en u bespaart hier dus het meeste energie mee. Door de grote sponningsdiepte is het mogelijk om 3-laags HR++ glas in de kozijnen te plaatsen, wat ze extra isolerend maakt.
  • Rehau Geneo MD Plus kunststof kozijnen: deze lijn heeft dezelfde kenmerken en voordelen als de reguliere Geneo lijn, met als extra toevoeging isolerende schuimdelen en extra middendichting, waardoor de MD Plus lijn nog net iets duurzamer en isolerender wordt.
  • Rehau Character Design 70 kunststof kozijnen: deze lijn is speciaal voor de Nederlandse markt gecreëerd. Ze bieden een authentieke Hollandse uitstraling, waardoor dit profiel zeer populair is in ons land.

Hoge kwaliteit bij Gayko

Gayko kozijnen zijn kwalitatief de beste van de drie. Bij Gayko zelf noemen ze het “het gründliche kozijn”. En Gayko is inderdaad grondig geweest in de ontwikkeling van haar kozijnen. Alle kozijnen van Gayko voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alle eisen op het gebied van isolatie, duurzaamheid, esthetiek en veiligheid zijn behaald. Gayko is dan ook een wat prijziger merk ten opzichte van de andere kozijnen uit Duitsland

Kijk altijd of er een dealer bij u in de buurt is om de kozijnen van uw keus te plaatsen. Let er ook op dat kozijnen uit Duitsland alleen kozijnprofielen zijn. De betreffende dealer dient de kozijnen nog te monteren en te plaatsen. Het is dus belangrijk dat u niet alleen kwalitatief goede kozijnen kiest, maar ook een deskundige dealer zoekt. Kijk voor informatie over dealers bij u in de buurt op www.kozijnen-feitjes.nl.